Diablo III

Diablo III

Deze download is niet langer beschikbaar. Reden kan zijn dat het programma niet langer beschikbaar is, er een veiligheidprobleem gedetecteerd werd of omwille van een andere oorzaak. U kunt deze alternatieven te downloaden:

Diablo III: Prachtige game maakt zijn opwachting

Diablo III is de langverwachte hack and slash game waar menig gamer al jaren over praat (de voorganger dateert immers van 2001). Slechts 11 jaar later is er dan eindelijk weer een game uitgekomen en het wachten lijkt het waard te zijn geweest. Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Prachtige graphics
  • Zeer uitgebreide gameplay

TEGEN

  • Lokt RSI uit

Uitmuntend
8

Diablo III is de langverwachte hack and slash game waar menig gamer al jaren over praat (de voorganger dateert immers van 2001). Slechts 11 jaar later is er dan eindelijk weer een game uitgekomen en het wachten lijkt het waard te zijn geweest.

Trouwe fans zullen zien dat de gameplay niet veel veranderd is. Grafisch gezien is Diablo III er echter wel flink op vooruit gegaan. Na het aanmaken van je held, bevind je je in New Tristam. Door een meteooraanslag op dit dorp staan ineens alle doden weer op. Met verschillende vechttechnieken sla je deze monsters van je af. Ondertussen moet je Deckhard Cain vinden, hij zit vast in een kathedraal.

Gaandeweg het verhaal van Diablo III neemt je level toe en krijg je betere wapens en spreuken tot je beschikking. Deze heb je ook wel nodig want de tegenstanders worden al gauw sterker. Zit je naast iemand die Diablo III aan het spelen is, dan lijkt het wellicht dat deze persoon maar wat in het wilde weg aan het klikken is. Ben je echter zelf aan het spelen, dan weet je precies waar je mee bezig bent.

Diablo III heeft lang op zich laten wachten, maar dat was het wel waard. De game ziet er uitstekend uit en speelt heerlijk. Het verhaal sleept je direct mee waardoor je ongetwijfeld verslaafd raakt.

Meeste download Rollenspellen voor Mac

Meer